Helsingin Harjusta ponnistava Harjun konserni on kehitellyt Döner Harju Vege -tuoteperheen. Döner Harju Vegen tuotteet ovat vegaanisia ja tulevat myyntiin sekä ravintoloihin, että kuluttajille. Intohimo hyvään ruokaan, tinkimätön reseptiikka sekä rohkea ja runsas maustaminen on kaikkien Döner Harjun tuotteiden kantavana voimana. Döner Harju Vegen tuoteperheeseen kuuluu 4 erilaista makkaraa, kebablastu ja kolme erilaista pihviä.


Döner Harjun Vegen makkarat

Makkaramme ovat rohkeasti maustettuja ja ne savustetaan aidolla leppäsavulla tunnin ajan ajan: tämä antaa makkaroille upean maun, värin ja tuoksun. Valikoimissa on lämpimän mausteinen Chilimakkara, aromaattinen Salvia-inkiväärimakkara, perinteinen Sinappi-bratwurst ja Savuinen hot dog-makkara. Kaikki makkaramme ovat vegaanisia!


Döner Harjun Vegen Chilidönerlastu

Tätä vegekebabia olemme myyneet Döner Harjussa vuodesta 2013 asti ja viiden vuoden aikana vege-döner annoksia onkin myyty jo yli 200 000 kappaletta! Suomen ensimmäinen suoraan vartaasta leikattu vegedöner on vihdoin saatavilla kaupoista. Aito ja alkuperäinen!


Döner Harjun Vegen pihvit ja leikkeet

Döner Harjun Herkkutattileikkeen loistava rakenne ja herkkutatin metsäinen maku tekee tästä pihvistä täysin erityislaatuisen: tätä pihviä ei tunnista lihattomiksi tarkkakaan maistaja.


Yhteystiedot:
Döner Harju Vege
tilaus@donerharju.fi
050-5769638