Döner Harju on tarjoillut parasta kebabia jo vuodesta 2012. Olemme hakeneet oppia Istanbulista, Berliinistä, Tel Avivista, Kreikasta ja vaikka mistä, missä matkamme on kulkenut!

Döner Harjun liha- ja vegekebabit valmistetaan meidän omalla pitkään kehitellyllä reseptillä ja tarjoillaan raikkaiden ja täyttävien lisukkeiden kanssa. Hummus, jugurttikastike, tomaatti-harissakastike, sumakkisalaatti ja sitruunabulgur valmistetaan kaikki tarkkuudella ja rakkaudella siten, että ne maistuvat joka kerta yhtä hyviltä. Aina tuore focaccia-leipämme leivotaan Helsingissä oliiviöljystä tinkimättä. Klassikkomme Harjun omena-habanerokastike valmistetaan edelleen vuonna 2014 kehitetyllä reseptillä.

Tuomme itse maahan ruoanlaitossa käytettävän oliiviöljyn sekä kebabien mausteseoksissa käytettävät mausteet.

Döner on edelleen intohimomme ja teemme jatkuvaa kehitystyötä sen parissa. Haluamme nostaa kebabin Suomessa sen ansaitsemalle tasolle muiden katukeittiöistä alkunsa saaneiden arvostettujen ruokien rinnalle. Tykkäämme ideoida, kokeilla ja kehittää uusia annoksia sekä tapoja tarjota döneriä. Ajoittain ravintoloissamme onkin tarjolla myös testikeittiön uutuuksia. Tervetuloa Döner Harjuun!

Jari ja Reima
Kebabelämän edelläkävijät

Kuva: Döner Harju Karhupuistossa Ravintolapäivänä 17.11.2012.


Yhteystiedot

Ravintola Döner Harju Kallio:

0451805868

Ravintola Döner Harju City:

0503052559

Ravintola Döner Harju Iso Omena:

0503748473

Ravintola Döner Harju Töölön tulli

0504612919

Döner Harju catering

 


Anna palautetta