Haemme kokkeja ravintoloihimme Döner Harju Flemari ja City. Edellytämme kokin koulutusta ja/tai riittävää kokemusta alalta. Työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa ja vuorot ovat sekä aamu- että iltavuoroja. Haemme sekä täysi- että osa-aikaisia työntekijöitä.


Mitä edellytämme sinulta:
-Paineensietokykyä ja tehokkuutta: työ on nopeatempoista ja laadun on säilyttävä myös kiireessä
-Ammattiylpeyttä ja motivaatiota kehittyä työtehtävien mukana
-Kykyä noudattaa reseptiikkaa ja toimia yhdessä sovittujen sääntöjen mukaisesti
-Täsmällisyyttä, joustavuutta ja ystävällistä asennetta työvuorossa
-hygieniapassi
-suomalainen työlupa

Mitä tarjoamme sinulle:
-Kivan työpaikan ja työkaverit hyvän tuotteen parissa
-Mahdollisuuden oppia ja kehittyä
-kilpailukykyisen palkan ja henkilökuntaedut kaikissa toimipisteissämme


Vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ja CV otsikolla ’Kokki/Döner Harju’ osoitteeseen: pauliina@donerharju.fi (HUOM! Käytä sähköpostissa otsikkoa). Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!


Ravintola Palema

Ravintola Werner

Harjun Makkaratehdas